NAPOVEDUJEMO: Obsešen Vikend Sešen na Voglu!

image

Vsi snowboarderji, snowboarderke ter simpatizerji in simpatizerke tega športa, ste vabljeni, da se pridružite snowboard eventu Obsešen Vikend Sešen, ki se bo odvijal na Voglu in sicer v soboto 16. in v nedeljo 17. februarja 2013.[[MORE]]

V soboto, šestnajstega, pričakujte handrail contest, ki bo odprtega tipa in bo potekal v jam sešnih (kvalifikacije in finale, vsak sešen traja po 20 minut) in sicer v treh kategorijah: sponzorirani rajderji, nesponzorirani rajderji, dekleta.

Za dekleta in nesponzorirane možakarje bodo nagrade materialne, medtem ko bodo sponzorirani zmagovalci prejeli denarce (1. mesto 200€, 2. mesto 150€, 3. mesto 100€), najbolj atraktivna poteza dneva pa bo prinesla zmagovalcu 50€, treba pa je omeniti še to, da bo zmagovalec med nesponzoriranimi tekmovalci prejel enoletno sponzorstvo s strani DC (DC snowboard, vezi in bootse).

In ko se prvi dan zaključi na snegu, se bo stvar preselila v klub Čuk, ki se nahaja na zgornji postaji gondole, kjer bodo igrali ljubljanski punk-rockerji Backstage. Njihov špil naj bi se začel predvidoma ob 21. uri, zadeva pa se bo nadaljevala in zavlekla do jutra z DJ programom.

Rezervacije sprejemamo v Obsešnovih trgovinah. Ker pa je število ležišč omejeno (na 80), storite to čimprej!

In ker je sobotni dan organiziran bolj tekmovalno, se tudi v nedeljo, 17. februarja, obeta druženje, katerega se lahko udeležite. Šlo pa bo za free sešen na jumpah (v snowparku), v popoldanskih urah pa bo organiziran pohod na vrh Šije (1880m), od koder se boste lahko v freeride slogu spustili v dolino (540m).

Se pravi za hrano in pijačo za tekmovalce bo poskrbljeno, za nagrade pa tudi – sponzorji eventa bodo Obsešen, DC, Monster Energy, Skullcandy in GoPro.

Dresscode: Black-ninja-style!!

V primeru slabega vremena slabega vremena ne bo – party must go on! Never give up!

p.s. – za dodatne informacije lahko pišete na pendrekmag@obsession.si

This entry was posted in Dogodki, Freeride, Freestyle, Slovenija, Snowboarding, Tekmovanja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>