24. marec Red Bull Home Run na Krvavcu

Sončen dan, 1.853 m nadmorske višine, dolina se kopa v meglicah, štarter sproži štartno pištolo in 150 smučarjev in deskarjev se naenkrat požene po progi v dolino. To je Red Bull Home Run, množični spust ljubiteljev zimskih športov, ki se bo zgodil 24.3. na Krvavcu.


Proga je primerna tako za najbolj drzne, kot tudi za tiste malo manj vešče velikih hitrosti na belih strminah. Start proge bo na vrhu Krvavca, kamor pripelje šest sedežnica. Tekmovalci se bodo na štartni znak pognali do svoje opreme, ki bo postavljena 50 m od startne črte, in se nato spustili po progi št. 17, pri Plaži zavili v tunel in nadaljevali po progi št. 1 do cilja pri brunarici Sonček.

Prijave so možne na dan dogodka pri brunarici Sonček od 10.00 do zapolnitve mest (150). Prijavnine ni. Štart tekme je ob 13.00.

Po prihodu vseh tekmovalcev v cilj sledi podelitev nagrad trem najboljšim smučarjem in trem najboljšim deskarjem.

Nato takoj nadaljujemo z afterpartyem Mojstrovine Narave, ko vas bo iz našega Red Bull event mobila s super ritmi ogrela DJ-ka Lady M. Zadnja gondola odpelje v dolino ob 20h, tako da imamo dovolj časa za nepozaben žur.

Filip Flisar v video napovedniku predstavlja Red Bull Home Run, množični spust smučarjev in deskarjev, ki bodo v soboto, 24. marca 2012, poskrbeli za gužvo na Krvavcu.

This entry was posted in Dogodki, Slovenija, Snowboarding, Tekmovanja, Video and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>